PEGANGAN HIDUP

Katakanlah: "Sesungguhnya solatku dan ibadatku, hidupku dan matiku hanyalah untuk ALLAH Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam".

REZEKI

Ahad, 7 Ogos 2011

SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OGOS 2011

Saya nak join bloglist Nasz Bulan Ogos 2011 ni kerana saya rasa blog saya amat daif. Sudahlah kurang follower, orang pun jarang tengok dan komen. Kesiankan kat saya. Saya mak budak baru belajar, banyak lagi yang tak tahu pasal blog ni. Harap apabila orang komen saya dapat memperbaikinya. Apabila join segmen begini sekurang-kurangnya blogger lain tahu akan kewujudan blog saya ni. Terima kasih.

1 ulasan:

NasZ berkata...

thanx sudi join. dah letak link awak kat side bar. ce check.

MOHD NASER.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REZEKI

REZEKI

TOP 5 KOMENTAR

KOMEN LA

KOMEN LA LAGI

REZEKI

REZEKI

churp me

ads

churp me

ads

BERITA SEMASA