PEGANGAN HIDUP

Katakanlah: "Sesungguhnya solatku dan ibadatku, hidupku dan matiku hanyalah untuk ALLAH Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam".

REZEKI

Isnin, 26 September 2011

"Blog-Wajib-Komen" CHEMPAKA SARI

Jom join blog wajib komen yang dibuat oleh Cik Chempaka Sari. 

Kata Cik Chempaka Sari:-

@ Silalah letakkan url blog kamu di ruangan komen di entry ini. 
@ Saya letak blog kamu di bloglist Blog Wajib Komen.
@ Entry terbaru kamu akan muncul di blog ini.
@ Saya akan komen entry itu.
@ Kamu juga letak blog saya di bloglist kamu.
@ Kamu komen di entry baru saya pula.

Apa akak nak komen tentang blog Cik Chempaka ni? Takde apa nak komen sbb semua dah ok. Dia tak bagi puji tapi akak nak cakap la jugak, blog dia cantik sangat, warna purple kesukaan akak, follower ramai, dah jadi blogger femes, tersenarai antara yg top2. Dah lama akak follow dia, jadi pembaca senyap, suka baca entry dia.  Ini ja kut yg akak nak cakap. Satu lagi semoga beliau berjaya dalam hidup dan bahagia selalu. Thanks pada yang sudi baca. Babai. Selamat Malam.

4 ulasan:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

hehehe thanks akak sanggup buat entry untuk saya,, maksud saya kita saling tukar2 url letak dalam bloglist masing2. Pastu kita tetiap hari komen bila ada entry baru..

NUR AMINA berkata...

@Chempaka Sari: Oh! gitu ke? Sori2...akak ni otak lembab sikit. Nanti bila free akak try buat ye!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

Berhubung bloglist wajib-komen tu (hehe) akak serius ke? Betul?

http://azzaazman.blogspot.com/2011/09/semua-dijemput-masuk-bloglist-blog.html

Kalau akak sudi saya dah boleh masukkan blog akak dalam list saya..

NUR AMINA berkata...

Akak serius le tapi nanti akak belum buat bloglist lagi. Kenapa ntah buat2 tak jadi. Hari tu dah ada tapi godek sana godek sini nak bagi cantik blog tetiba hilang bloglist...sori ye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REZEKI

REZEKI

TOP 5 KOMENTAR

KOMEN LA

KOMEN LA LAGI

REZEKI

REZEKI

churp me

ads

churp me

ads

BERITA SEMASA