PEGANGAN HIDUP

Katakanlah: "Sesungguhnya solatku dan ibadatku, hidupku dan matiku hanyalah untuk ALLAH Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam".

REZEKI

Khamis, 21 Julai 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER


Saya blogger baru...baru belajar buat blog...baru tau ada follower...baru tau boleh kaya dengan buat blog
Nak follow saya...silakan, kecil tapak tangan stadium bukit jalil saya tadahkan...
Tak nak follow saya.....tak apa....saya terima dan sedar diri....cuma sedih la...huhuhu...isk...isk...waaaa...
Saya orang yang sibuk...tak boleh janji nak update blog setiap hari macam En. Ben....dapat buat satu pun jadi
Silalah baca blog saya yang tak sepertinya...maaflah andai apa yang tertulis menguris hati
Saya insan biasa...hanya mengisi masa lapang...menulis bukan kerna nama....
Terima kasih kerana sudi melawat blog saya.

13 ulasan:

ninie_azriena berkata...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid berkata...

singgah sini :)

maszull berkata...

slm ziarah...

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Amy Syaquena berkata...

Salam kenal.SR singgah dari segmen Abang Ben.Happy blogging~

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

Nadzirah K. berkata...

singgah & follow you :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

AbiL berkata...

Hye. Salam perkenalan. Jenguk dari segmen Abang Ben.

Happy Blogging!

http://abilitusaya.blogspot.com

hanyzham hadny berkata...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila berkata...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Marina berkata...

marina, blogger baru datang membacer

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! berkata...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Lulu Caldina berkata...

Lulu pun blogger baru ;)

petuapakar berkata...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Zul Fattah berkata...

salam kenal terjah sini jugak..dan
follow..haha..

http://zulfattah.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REZEKI

REZEKI

TOP 5 KOMENTAR

KOMEN LA

KOMEN LA LAGI

REZEKI

REZEKI

churp me

ads

churp me

ads

BERITA SEMASA