PEGANGAN HIDUP

Katakanlah: "Sesungguhnya solatku dan ibadatku, hidupku dan matiku hanyalah untuk ALLAH Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam".

REZEKI

Sabtu, 24 Mac 2012

ARTIS KOMEN KAT BLOG

Time nak update blog ja, mata ni mesti nak pejam, tersengguk-sengguk depan laptop. Pasaipa? Mengapa? Why? Banyak sangat syaitan bergayut kut. Tapi sebelum akak merehatkan mata sejam dua, akak nak cite la sikit tentang kegembiraan akak sehari dua ni. Nak tau dak pasaipa???

Tak sangka sungguh tuanpunya Blog Terbang Tinggi Tinggi tu, alaaa... yang kuat macam superman oltromen tu sudi baca blog akak dan komen jugak.

Hensem & kuat

Walaupun cuma dua perkataan ja komennya tu akak syok sangat pasai akak minat kat dia...opsss...jangan salah faham pulak, akak minat baca blog dia. Akak sentiasa tunggu dia update blog tapi nampaknya sekarang ni dia dah jarang update, dia pun sibuk macam akak jugak kut.

 Hensem tak dia? Macam artis kan...kan

p/s: Mejah, sori no curik gambar. Tq Mejah.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hi,

BusanaButik.com is throwing out a contest. RM100 of cash could be yours. Click here for more details.

Regards,
BusanaButik

Tanpa Nama berkata...

Hi,

BusanaButik.com is throwing out a contest. RM100 of cash could be yours. Click here for more details.

Regards,
BusanaButik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REZEKI

REZEKI

TOP 5 KOMENTAR

KOMEN LA

KOMEN LA LAGI

REZEKI

REZEKI

churp me

ads

churp me

ads

BERITA SEMASA