PEGANGAN HIDUP

Katakanlah: "Sesungguhnya solatku dan ibadatku, hidupku dan matiku hanyalah untuk ALLAH Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam".

REZEKI

Selasa, 17 April 2012

"SEGMEN NASZ : B-L-O-G-W-A-L-K-I-N-G"


Jom kawan-kawan blogger join segmen Nasz.  

Segmen ni tutup pada malam ni juga (17hb April 2012) jam 11.00 malam. Cepat....cepat....cite je kenapa kita suka blogwalking, senangkan?

Nak tahu tak kenapa akak suka blogwalking?

Akak rasa semua orang suka blogwalking cuma masa je tak de, kalau la banyak masa, tentu ramai yang mengadap komputer/laptop siang malam blogwalking.
Akak memang dari dulu suka sangat baca blog orang, tambah-tambah blog yang banyak info.
Salah satu blog yang akak selalu masuk blog tuan punya segmen ni la....Si Nasz. Dah lama akak follow dia tapi akak jarang komen...baca je apa yang dia tulis.
Bila rajin blogwalking banyak la maklumat kita dapat.
Yang akak perasan ialah akak banyak tahu maklumat, berita, gossip terkini dan macam-macam lagi, apa je rakan-rakan pejabat akak bercerita, tapi akak dah tahu dulu dari blog. Betul tak betul itu belakang kira, yang penting akak dah tahu dulu berita tu hasil dari blogwalking. Bestkan!
Banyak berjalan luas pandangan, banyak blogwalking banyak la pengetahuan. Betul tak?
Marilah kita sama-sama blogwalking dan follow U follow Me...hehe jom...jom...jangan malas-malas 

26 ulasan:

NasZ berkata...

wah..thanx kak sudi join. hehehe.

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam...

nanti jemputlah jalan-jalan sini pulak ye...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

NasZ berkata...

senarai blogwalking dah keluar.

Dah boleh mula blogwalking.

Senarai boleh tengok kat link bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/b-l-o-g-w-l-k-i-n-g-b-e-r-m-u-l.html

Nurul Syuhadah berkata...

hye , kte BW sini and follow sekali . Dari segmen yg sama .
Follow me back ya ?

http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Pecinta pink^^ berkata...

hai saya saya singgah bw dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html maeh(^_^)

keli menari berkata...

salam perkenalan dari segmen sama :)

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Assalamualaikum...
Selamat Pagi...
miss z singgah sini..
jemputlah datang blog ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Tentang Kita berkata...

assalamulaikum

saya dtg dr segmen yang sama. selamat berkenalan


http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/b-l-o-g-w-l-k-i-n-g-b-e-r-m-u-l.html

Cik Anis Nisa berkata...

salam perkenalan..BW dri segmen yg same.. :)

Pka Rahim berkata...

hi pka join segmne yg sama.
jemput singgah blog pka tau.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

terima kasih :)

Pka Rahim berkata...

hi pka join segmne yg sama.
jemput singgah blog pka tau.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

terima kasih :)

❤farahin izzati❤ berkata...

singgah sebentar bersama blog akak :)

salam perkenalan,
jom singgah kat blog sy pula

http://ehfarahin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

terima kasih <3

Fathiyah Selamat berkata...

salam...
jemput la jenguk belog ni..

http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html?showComment=1334716371929#c4825797368632390520

Masz Sidek berkata...

singgah sini dr segmen yg sama :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Masz Sidek berkata...

singgah sini dr segmen yg sama :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata...

salam
cik eyla singgah sini
dr segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

AyueJean berkata...

jalan dan follow sini dri segmen same.....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Aziela berkata...

Salam Muhibbah. Dr segmen yg sama. Sudi2lah mampir ke blog saya pula...
Dah follow sini

waniey20~ berkata...

guling - guling kat sini dear :)

dari segmen yang sama ! :)
sudi tak awak jd kawan saya ? huhu

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Ayiesha Sani berkata...

sy singgh sini..
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

BW dari segmen yang sama..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

azri johan berkata...

salam kenal dengan tuan blog

Oh ya, lupa pulak..
JEMPUT JOIN GIVEAWAY NI :)

thanks..

Sheila Eiman berkata...

salam...
dari segmen yang sama...
singgah sini and done follow you...
jom singgah sini...
http://gadismerahjingga.blogspot.com/

imny.hlovate berkata...

BW dan follow sini ! :D
jmput singgah sini juga :)

http://euforiakami.blogspot.com/2012/04/contest-aku-sebuah-blog-by-kamil-kahar.html

Zie Fauzi berkata...

Singgah sini.. Terjah dari list segmen yang sama... Jemput singgah www.ziefauzi.com jika tak keberatan... Terima kasih...

Nurul Husna Kim berkata...

http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html


dari segmen sama, sy singgah + follow :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REZEKI

REZEKI

TOP 5 KOMENTAR

KOMEN LA

KOMEN LA LAGI

REZEKI

REZEKI

churp me

ads

churp me

ads

BERITA SEMASA